Гра Гамбол: Привиди Будинку

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол: Привиди Будинку

    Опис Гри:

    Уявіть, що вас запросили на вечірку в незнайомий дім. Звичайно, хто відмовиться від гостинного запрошення, особливо, якщо мова йде про веселощі та частування. І ви стрімголов помчали за адресою, що вказана в запрошенні. Прийшли на місце і виявили, що, напевно, вечірка ще не почалася. Інакше як пояснити те, що немає ні людей, ні музики і взагалі нічого не говорить про те, що в даній будівлі зібралися люди святкувати якесь знаменна подія. Ну що ж, думаєте ви, ймовірно, справжнє веселощі проходить всередині будинку. І безстрашно штовхаєте двері, яка виявилася не замкнені. А там...

    А там ви бачите порожнечу, і двері будинку за вами різко закриваються. Так, неприємна ситуація. Ймовірно, ви не знали, що за даними будинком ходить погана слава і мало хто зважитися відправитися сюди без видимої на те причини.

    Ось така легенда гри Гамбол Будинок з Привидами. Головний персонаж – блакитний кошеня Гамбол перебуває в розгубленості. Але не дивлячись на ці емоції, хлопцеві зрозуміло, що треба якось вибиратися з цього будинку, нічого доброго його тут не чекає. Ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти хлопцю вибратися з будинку, але це буде зробити не так-то просто, тому доведеться трохи поламати голову, шукаючи відповіді на деякі питання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам