Гра Гамбол: Порятунок Ослика

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол: Порятунок Ослика

    Опис Гри:

    У грі Гамбол Рятує Ослика на твої плечі лягає величезна відповідальність. Ослик, якого батьки в дитинстві нарекли Дейзі, куди запропастився. Після проведення первинного розслідування було з'ясовано, що тварина вкрадено хуліганкою з місцевої школи. Зараз ослик знаходиться в будинку хуліганки, а охороняє його динозавр.

    Тіна (саме так звуть хуліганку, викрала ослика) проживає зовсім недалеко від будинку Гамбола. Хлопець вирішується відправитися додому до дівчини, щоб врятувати ослика. Справа відбувається вночі. Адже це – ідеальний час для відновлення справедливості. Саме зараз динозавр спить, а тому у хлопців є реальна можливість врятувати тварину.

    Гамбол та Дарвін повинні діяти дуже тихо, тому що в противному випадку є можливість розбудити динозавра, тим самим накликав на себе біду. Коли ти опинишся в будинку, зверни увагу на стрілки – вони будуть падати десь зі стелі. Тобі потрібно натискати на клавіші ту стрілку, яка потрапляє в кружечок. Ця гра є ще і відмінний спосіб весело провести час удвох з другом, тому що тут є й такий режим – на двох.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам