Гра Будівництво Села Вікінгів

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Будівництво Села Вікінгів

    Опис Гри:

    Любиш історії про вікінгів? Ласкаво просимо у світ, який розкриває перед тобою гра The Constructor! Як відомо, вікінги досі дивують сучасних дослідників своїми здібностями до будівництва. Ще в ті часи ці люди споруджували міцні будинки і судна, з допомогою яких вони перепливали моря і відкривали для себе нові країни.

    Настав час зрозуміти суть будівництва будівель вікінгів. Ти також можеш взяти участь у цьому процесі, потрібно лише запустити іграшку. А далі починай розганятися, адже роботи у тебе дуже багато. Ти будеш робити все, починаючи від побудови першого будинку і закінчуючи розвитком інфраструктури вже цілого села.

    Отже, твоя кінцева мета, як уже було сказано, облаштувати селище. Але у тебе в самому початку гри взагалі нічого немає – тільки шматок землі. Але цю ділянку можна перетворити на поселення, треба тільки почати роботу. Так, почни зі зведення будинків. Заселяй туди людей, вигадуй їм роботу. Коли твоя село принесе перші фінансові плоди, купуй ще ділянки, на яких здійснюй те ж саме, щоб поселення вікінгів поширилися по всьому світу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам