Гра Бульбашки: Губка Боб Сміється

    Ігри » Ігри Бульбашки » Гра Бульбашки: Губка Боб Сміється

    Опис Гри:

    Яке в тебе зараз настрій? Якщо поганий, то не хотів би ти його поліпшити? А якщо гарний, то його можна підняти ще більше! Це все можливо в грі Губка Боб Хихикає! Це неймовірно крутий гейм, в рамках якого ти проведеш багато часу з цікавим героєм, який сам по собі додає багато позитиву і драйву, а взаємодія з ним подвоїть ці показники. Словом, тобі сподобається, так що починай!

    Сьогодні Спанч Боб опинився у воді з газами. Чому він захотів зануритися в таку водичку – залишається повною загадкою, проте це факт, і тепер їй потрібна твоя допомога. Боб бажає протриматися в газованій воді як можна більшу кількість часу. Але це не головне, тому що твоє завдання полягає зовсім в іншому.

    Отже, тобі потрібно лопати бульбашки, що знаходяться в газованій воді. Справа в тому, що кожен лопнув міхурець надає неймовірну дію на Спанча Боба – він починає реготати. Таким чином, чим більше бульбашок будуть лопатися, тим більше сміху ти отримаєш від Боба. В процесі ти не зможеш утриматися від сміху. А сміх, як відомо продовжує життя, так що цей гейм ще й корисний для здоров'я. Але будь уважним. Боб не повинен занадто голосно засміятися – в такому випадку гру доведеться почати заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам