Гра Пазли: Губка Боб Особа Молюска

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Губка Боб Особа Молюска

    Опис Гри:

    Гра Спанч Боб Особа Молюска тобі сподобається навіть у тому випадку, якщо ти не дуже любиш Боба. Хоча таких людей, напевно, існує дуже мало, тому що цей хлопець веселий, бадьорий, непередбачуваний – словом, такий персонаж, який може підняти настрій навіть самому похмурому людині. Словом, грати сто відсотків варто.

    Сюжет гри наступний. Почалося все з того, що Спанч Боб вирішив вкотре помилуватися собою, коханим, в дзеркалі. Але коли він наблизився до дзеркала, то злякався не на жарт. Адже з дзеркала на нього дивився не Біб, а молюск. Точніше, все у нього було як у Спанча, за винятком особи. Чи То вірус, чи інша хвороба наздогнала головного героя, але відомо одне – він явно стурбований.

    Так, Спанч Боб страшенно переживає, то він заразився першим, а далі підуть зараження інших персонажів. З цим терміново треба щось робити! Але як запобігти розповсюдженню хвороби? Як зробити так, щоб більше ніхто не постраждав? Рішення прийшло саме по собі – потрібно зібрати картинку-пазл. Коли зображення буде готове, можливо, вірус здасть позиції, залишивши наших улюблених героїв в повному спокої.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам