Гра Примари: Спанч Боб в Містичному Маєток

    Ігри » Ігри Привиди » Гра Примари: Спанч Боб в Містичному Маєток

    Опис Гри:

    Всі звикли бачити Спанча Боба веселим і кілька вітряним персонажем. Однак у грі Губка Боб Містичне Маєток ми зустрінемо улюбленого героя дещо в іншому амплуа. Ще б, адже коли ти потрапляєш в такі страшні місця, в якому опинився Боб, чи вистачить сміливості вибратися назовні, не те щоб прийняти якісь конкретні дії, щоб перемогти все зло, що таїться в кожному кутку.

    Почалося все з того, що Спанч Боб, разом з компанією друзів, нічого поганого не замишляючи, вирушили на прогулянку. І треба було їм увійти в будинок, який вони зустріли на своєму шляху. По всій видимості, будівля занедбане, напевно, тут вже багато років ніхто не живе. Питання тільки чому так сталося – залишається нерозгаданим, без відповіді. Спанч Боб відразу ж вирішив обійти знахідку десятою дорогою, щоб не потрапити в халепу. Однак білка на ім'я Сенді вирішила, що нічого страшного тут немає. Відважна, але страшенно дурна білка пробралася в маєтку, після чого двері закрилися, і героїня зрозуміла, що вона тут аж ніяк не одна.

    Трохи звикнувши до навколишнього темряві, Сенді розуміє, що її оточують привиди. Тепер зрозуміло, чому господарі покинули своє родове гніздечко. Що робити? Куди бігти? Як звідси вибратися? Білка знаходить пилосос, включивши який, вона розуміє, що може засмоктати злу силу всередину. Тепер Сенді походжає по багатоповерхового будинку, щоб відловити всіх примар, що зустрічаються на її шляху. Допоможи Сенді зробити це, тому що по-іншому бідна білка ніколи не вибереться звідси, а зовні її вже чекають друзі, які не на жарт почали турбуватися зникненням подруги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам