Гра для дітей: Порушник Спокою

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Порушник Спокою

    Опис Гри:

    Гра Порушник Спокою прикольна і неймовірно крута. В цьому геймі ти будеш займатися тим, що постійно когось якимось чином шкодити. Так, у реальному житті така поведінка ніхто не оцінить. Інша справа – віртуальний світ, де ти можеш творити що завгодно без яких-небудь наслідків. А що ще треба для молодої душі? Саме відірватися так, як ніби робиш це в останній раз.

    В якості головного персонажа гри виступає білка. Як ти вже здогадався, що саме вона буде головним шкідником всіх часів і народів. Білка відрізняється особливою збоченістю у вигадуванні способів, як би нашкодити. Сьогодні красуня вирішила діяти наступним чином. Білка кидається брудом в одяг, який тільки що випрали і вивісили на мотузку, щоб речі висохли.

    Як ні в чому не бувало, білка відправляється шкодити. Але вже хтось помітив її такі своєрідні розваги, і тепер все на світі намагаються у що б то не стало зловити шкідника. Для цього біля білизняних мотузок поставили доблесного охоронця – кота. Зрозуміло, білку цього хлопця треба десятою дорогою обходити, і то не обговорюється. У той же час шкодити все одно треба. Так що старайся робити все так, щоб тебе кіт не помітив. А ще не забувай про бонуси – збирай їх, і удача обов'язково посміхнеться тобі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам