Гра Даша пляжний бармен

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша пляжний бармен
    Оцінка: 646 очок, Голосів: 160

    Опис Гри:

    Пляж - це місце асоціюється напевно у багатьох з чудовим відпочинком, теплим піском і прохолодною водою. Ми пропонуємо вам зруйнувати стереотипи і зіграти в барвисту і мультяшну гру "Пляж".

    Гра "Пляж" являє собою гру, в якій вам необхідно буде виступити в ролі дуже корисної людини на пляжі - пляжного бармена! І не думайте що це дуже просто! Адже для цього ви повинні розібратися у запропонованій кухні і найголовніше, вчасно пропонувати необхідні страви і напої вашим відвідувачам і потенційним клієнтам. А крім обов'язків бармена, на вас будуть покладені й обов'язки офіціанта, що може ускладнити проходження вами гри і вам доведеться попотіти, для того, щоб ваші клієнти були задоволені вашим обслуговуванням.

    Зрозуміти чого ж хочуть ваші клієнти дуже просто. Коли вони будуть підходити до вас - над їх головами будуть загорятися хмарки, в яких буде вказана інформація про те, чого ж вони в даний момент бажають продегустувати. А вам, як справжньому досвідченого бармену та офіціанту в одному обличчі, просто необхідно буде вибрати з наявного на вашій кухні асортименту потрібну страву або напій.

    Все дуже просто, але при цьому дуже весело і цікаво. Відчуйте себе в ролі справжнього бармена професіонала!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам