Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Рарити

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Рарити

    Опис Гри:

    У грі Дівчини Эквестрии Рарити ти станеш подружкою однією з поняшек. Якщо ти дивилася мультфільм, то напевно знаєш момент, коли Сансет Шімер викрадає корону однієї королівської особи. А потім принцесі Твайтлайт довелося одягатися в людський образ, щоб потрапити в світ людей з метою повернути назад вкрадене, те, що належить їй по праву.

    Таким чином, внаслідок виконаних маніпуляцій, всі поняшки, які проживають в цей час на планеті, перетворилися в людей. В тому числі і Рарити. Бідна дівчина знаходиться в повній розгубленості. Вона поняття не має, що їй робити, тому що вона перетворилася на голу дівчину, і перше, що її турбує, так це момент прикриття срама. Кажучи іншими словами, Рарити потрібно одягнутися терміново!

    Розумієш, що баритися не можна ні секунди? Гола дівчина на міських вулицях виглядає, щонайменше, дивно. Так що тобі потрібно допомогти нашій героїні одягнутися. І зробити це треба не абияк, а з урахуванням останніх віянь моди. Знову ж таки, ти ж не хочеш, щоб дівчина опинилася в незручному становищі через смішного шати? Враховуй все це і вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам