Гра Дівчата Еквестрії: Боротьба за Корону

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії: Боротьба за Корону

    Опис Гри:

    Гра Дівчина Эквестрии Боротьба за Корону переказує сюжет мультиплікаційного фільму. Ти ж напевне знаєш і відмінно пам'ятаєш історію, коли підступний Сансет Шімер доклав свої руки до того, щоб вкрасти корону однієї особи королівської крові. Дівчині більше нічого не залишалося, як відправитися в світ людей. Але для цього їй спочатку потрібно було надіти людський вигляд, що вона і зробила. А разом з нею й інші поняшки перетворилися в симпатичних дівчат.

    Тепер всі дівчатка зібралися разом, щоб відправитися на пошуки пропажі. Головне завдання – ні в якому разі не показувати людям, ким вони насправді є. Саме з цієї причини був розроблений план, згідно якого Сутінкова Іскорка подала документи в навчальний заклад. Так що тепер вона є ученицею однієї школи. Але знову ж, зробила вона це не просто так, а з метою досліджувати місцевість, щоб розширити територію для пошуку корони.

    По всій імовірності, корона захована саме в цій школі. Але дістати її не так просто, як це могло б здатися на перший погляд. Так, для цього потрібно пройти не одне випробування. Фішка полягає в тому, що на проходження того чи іншого випробування пропонується дуже обмежену кількість часу. Таким чином, гейм являє собою неймовірно захоплюючу бродилку на час. Результатом гри стане бал, на якому Сансет Шімер прикладі вкрадену річ, не знаючи, що корону ось-ось відбере її господиня. Гра наповнена безліччю рівнів, кожен з яких неймовірно захопливий і незабутній.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам