Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Тріксі Луламун

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Тріксі Луламун

    Опис Гри:

    У грі Дівчини Эквестрии Тріксі Луламун ти дізнаєшся продовження історії про те, як дві поні не можуть ніяк порозумітися між собою. І чого це тільки їм не вистачає? На це питання ніхто не може дати адекватну відповідь, проте факт залишається фактом. Також слід зазначити, що подібне протистояння з усіма наслідками перенеслося в людський світ, де опинилися зараз дві поняхи.

    Тріксі, опинившись серед людей, одразу ж поступила в школу під назвою Кантерлот. Тут вона володіє такою ж магічною силою, яка була притаманна їй у Эквестрии. Так що по суті нічого не змінилося – як дівчина займала позиції самої сильної чарівниці, так і займає їх досі.

    Але не чарівними силами єдиними. Тріксі більше всього на світі мріє про те, як би перевершити своїх ровесниць в іншому напрямку – у моді і стилі. Але як це зробити Тріксі розуму докласти не може. Ти повинна допомогти їй одягтися по останній моді, підібрати стильні аксесуари і зробити красиву зачіску з макіяжем. Заверши наряд запаморочливою чарівною паличкою – адже Тріксі все-таки чарівниця.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам