Гра Нові Дівчата Еквестрії

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Нові Дівчата Еквестрії

    Опис Гри:

    В грі Сучасні Дівчата Эквестрии ти познайомишся з самими крутими девчушками всього віртуального світу. Ти дізнаєшся, як це насправді – завжди дотримуватися іміджу самої модної дівчинки в країні. Напевно, це досить нелегко, проте з часом до всього можна звикнути. Щоб багато не розповідати, пропонуємо тобі скоріше відкрити гру, щоб побачити та відчути на власному досвіді.

    А в геймі тебе вже чекають наші стиляги. З рук цих дівчат зовсім не випадають глянцеві журнали, вони ретельно вивчають інформацію, надану на папері, щоб завжди бути в курсі останніх віянь моди. Саме з цією метою дівчата годинами просиджують на модних показах.

    Тепер прийшов час показати, що дівчата намагаються з усіх не дарма. Сьогодні у них виступ. А це значить, що є можливість показати себе багатотисячної аудиторії в новому і неймовірно стильному вбранні, який, треба зізнатися, соорудишь ти. Вибери дівчаткам найкрутіші речі, скомбінуй їх як належить і сміливо відправляйте на сцену. Зроби все, щоб наші героїні залишилися задоволені своїм луком. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам