Гра для дітей: сновида Джеррі

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: сновида Джеррі

    Опис Гри:

    Гра Джері Сновида перенесе тебе у світ дитинства. Хто не любить мультфільму Том і Джеррі? Можливо, такий мульт не є настільки актуальним в наші дні, як це було колись, однак класика є класика, і з цим складно посперечатися. Тільки є одне але. В цьому геймі бере участь лише один Джері, бо іграшка, в першу чергу, сподобається фанатам цього прикольного мишеняти.

    Отже, як зрозуміло з назви, наш Джеррі страждає лунатизмом. Тільки-тільки мишеняті варто закрити очі, як він тут же відправляється незрозуміло куди. Більш того, ранок Джеррі зовсім не пам'ятає про свої поневіряння. В принципі, так і повинно бути, якщо мова йде про лунатике. Тим не менш, тобі потрібно допомогти малюкові якщо не покинути стан лунатика, так хоча б не дозволити йому потрапити в страшні пастки, розставлені тут і там.

    В твої обов'язки входить керувати Джеррі від початку до кінця. Від моменту покидання ліжка і до тієї миті, коли мишка знову повернеться в свої покої. Стеж за тим, щоб з героєм нічого поганого не сталося під час лунатических пригод.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам