Гра Лабіринт: Джеррі Поспіх Додому

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Джеррі Поспіх Додому

    Опис Гри:

    На мультфільмах про «Томі і Джеррі» виховувалося не одне покоління дітей. Тому зовсім не дивно, що сьогодні кіт Том і його нерозлучний друг Джеррі часто фігурують у різних онлайн іграшки для дітей. Ця гра не є винятком і називається «Джеррі поспішає додому».

    Відразу зазначимо, що грати доведеться не за одного, а відразу кількох персонажів. Адже, схоже, до малюка Джеррі завітали його брати-близнюки. Мишенят в лабіринті дуже багато і за здоров'я кожного відповідає тільки гравець.

    Малюки хаотично пересуваються по лабіринту, прагнучи потрапити додому і поласувати смачним сиром. Дійдуть до будинку вони самостійно, а твоє завдання – забезпечити їх безпеку. Для цього вивчи всі можливі пастки і відключи їх. Наприклад, мишенята можуть провалюватися через дірки в підлозі, але ти при необхідності можеш їх заблокувати. Також можна підняти або опустити звисають зі стелі сокири, щоб мишенята безперешкодно пройшли під ними.

    Рух Джері і його друзів дуже стрімке, а значить, доведеться уважно за ними стежити, щоб зберегти життя усіх друзів нашого малюка Джері.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам