Гра Спанч Боб бійки: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Спанч Боб бійки: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 3190 очок, Голосів: 728

    Опис Гри:

    Гра Спанч Боб мультяшні бійки - справжній спосіб вибрати мультяшного героя не тільки за його зоряної популярності, але і за самими справжнім бойовим здібностям: витривалості й силі. Настав час вибрати найкращого і самого сильно персонажа в світі мультяшних персонажів Nickelodeon.

    У кожного є свій улюблений мультиплікаційний герой, з яким хотілося б проводити якомога більше часу, чекаючи з нетерпінням нових серій улюблених мультиків. Та й справді, того часу, скільки йде звичайний мультфільм від компанії Nickelodeon недостатньо, щоб по - справжньому зануритися в мультяшний світ пригод з улюбленим персонажем. Але дивитися цілодобово мультики з улюбленими персонажами неправильно, так як втомляться очі, та й герої невпинно будуть змінюватися, а до кожного необхідно звикнути, і швидше за все, серед усіх мультиків, обов'язково знайдеться кращий, до якого найбільше тягне і провести з ним час повний пригод, співпереживаючи улюбленому герою на кожному кроці.

    Завжди хотілося побачити особливу родзинку від самих творців мультфільмів, щоб не треба було вибирати, хто тобі більше сподобається і швидко звикати до нового, а поєднати всіх найбільш популярних мультиплікаційних персонажів в одному і у незабутній пригоді, виконаних у якомусь новому вигляді. Припустимо, Джиммі Нейтрон подружився з одним героєм Спанч Боба - Патріком. Так але такого важко зняти і найдосвідченішому мультиплікатору, поєднання різних ліній сюжету з характерами різних героїв воістину героїчне завдання перед творцями мультиків. Напевно і не роблять стільки багато суміщень, тому що, швидше за все, якийсь обділений увагою публіки персонаж образився, а самі творці не змогли втілити ідею в життя через численні суперечки і питання, хто важливіший і популярніший ставло все більш заплутаним. Благо, що розробники флеш ігор вирішили цю задачу в прекрасному виконанні в одній лінії мультяшного сюжету відразу близько кілька десятків улюблених мультиплікаційних героїв.

    Геймплей

    Думаю, не варто вдаватися в подробиці і пояснювати, що може бути хтось кращий з персонажів. Швидше за все, тільки якесь випробування зможе визначити кращого мультяшного героя з тієї чи іншою здібністю

    У з'ясуванні даних відносин, хто краще, мультяшні персонажі запросто зможуть пересваритися один з одним, ненависно дивлячись один одному очі, все більш стискаючи кулачки, з метою з'ясувати лідерську першість і отримати перше місце глядацьких симпатій. Страшно дивитися на Отіса, цокаючого копитом - він скопав від свого обурення і невдоволення цілий ком землі.

    Так, якщо наші супер мультяшні герої вирішили з'ясувати стосунки грубим способом, так нехай - засукають рукави і б'ються, тільки під Вашим чуйним керівництвом, інакше невгамовні мультяшні герої розіб'ють собі лоби і отримають багато синців і садин. Глядачі віртуального рингу зібралися всі разом, щоб глянути на цікаве видовище: бійку між Спанч Бобом і Чам-Чама.

    Залишилося зробити небагато, зупинити свій вибір на самому улюбленому мультяшному персонажі для цього поєдинку між героями різних мультфільмів. Бій гонгу пролунав, скоро починається поєдинок для остаточного з'ясування суперечки, хто ж в світі мультфільмів Nickelodeon є найбільш сильним і стійким і витримає всі раунди мультяшного бою. Найважчим буде перший раунд, після того, як наб'єте кулаки, то виносити супротивників на наступних раундах буде значно простіше.

    Зауважимо, що в даній флеш грі про бійки зі Спанч Бобом є декілька ігрових режимів. Ви зможете пограти в бійки в аркадному режимі або організувати справжній командний бій. Можете вибрати турнір і послідовно битися з усіма мультяшними персонажами Nickelodeon. В особливих випадках є прекрасна можливість вибрати не тільки для себе бійця, але і підібрати супротивника по тим чи іншим параметрам.

    Вам необхідно буде пройти всі десять поєдинків, від простого до складного і поборотися за звання Найкращого Майстра. Ясна річ, набити кулаками безліч опонентів по спарингу завдання не з легких, але рівень Вашої майстерності буде рости з кожною здобутою перемогою, тому до фінального поєдинку Ви придбаєте необхідний досвід, щоб убити головного Майстра.

    Управління в грі Губка Боб бійки

    Основне управління в грі Губка Боб бійки здійснюються з допомогою клавіатури. Для пересування свого бійця використовуйте наступні клавіші: стрілка вправо і вліво. Для здійснення стрибка - натискай стрілку вгору, для блоку удару - вниз. Наносити основні удари необхідно за допомогою клавіш Z і X, скомбіновані з допомогою клавіш руху, виходять спеціальні комбоудари. Якщо побажаєте зробити супер удар і у Вас енергії повна смужка - то натисніть клавішу пробіл. Успіхів Вам у нелегкій долі справжнього бійця в мультяшних бійках.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам