Гра Бійки з кров'ю: Гладіатори!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Бійки з кров'ю: Гладіатори!!
    Оцінка: 1425 очок, Голосів: 323

    Опис Гри:

    Ця гра не буде дуже простою. Тобі доведеться розвивати свого героя, а не просто битися. Так що ласкаво просимо всіх фанатів рольових ігор!

    Древній Рим у всі часи привертав увагу істориків, художників, історичних реконструкторів. Розвинена техніка і культура тих часів вражає навіть простого обивателя. Цікаво також те, що в цій державі був звичай, нехарактерний для цивілізованого суспільства. Все ж у Стародавньому Римі жили справжні дикуни, які недалеко пішли від первісного світу...

    Ти вже зрозумів, що маються на увазі бої гладіаторів? Це була улюблена розвага як простих городян, так і впливових персон Риму. Це означає, що тема насильства була цікава людям вже тоді, і так продовжується до сьогоднішнього дня. Напевно, це пов'язано з якимись природними інстинктами. Інакше пояснити такі пориви важко. Гладіаторські бої дуже відрізнялися від театральних постановок. Якщо там поранили або вбивали, то не можна було нічого скасувати - гладіатор дійсно був поранений або навіть помирав.

    Геймплей

    Ти будеш грати за гладіатора. Його потрібно буде розвивати протягом гри. Для цього не потрібно буде знати історію Стародавнього Риму. Просто пам'ятай, що гладіатори були рабами. Твій герой спочатку босий жебрак. Але, якщо ти забезпечиш йому феєричні перемоги, у нього буде з'являтися відмінна зброя і гідна амуніція. З повітря все це, звичайно ж не з'явиться. Всі речі купувалися - у всі часи і у всіх країнах світу.

    Твій гладіатор має право періодично виходити в місто. Там є майстри і різні лавки, в яких продається зброя. Це те, що тобі потрібно! Як заробити кошти? Зрозуміло, є лише один вірний спосіб - це бої. Піди на арену і стань перед воїнами, які, як і ти, жадають перемоги і крові.

    Ти не будеш битися один на один. На твого героя буде накидатися все більша кількість озброєних людей. У твоїх супротивників спочатку низький рівень, але адже і ти не озброєний, як слід. Ви практично на рівних. По арені будуть розсипані гроші переможених тобою гладіаторів. Їх треба зібрати, щоб було чим розплачуватися на ринку. Вперед в бій!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам