Гра Конячки поні: знайди відмінності

    Ігри » Ігри поні - грати онлайн безкоштовно! » Гра Конячки поні: знайди відмінності
    Оцінка: 1472 очок, Голосів: 357

    Опис Гри:

    У житті дуже важливі певні якості. Наприклад, уважність. Цей навик дано нам від народження. Уважність обов'язково потрібно розвивати. Це можна зробити, наприклад, за допомогою flash-ігор.

    Ця захоплююча і яскраве флеш-гра допоможе тобі розвинути уважність, яка стане в нагоді в житті і в браузерних комп'ютерних іграх (подібного плану, а також більш складних). Тобі необхідний хороший зір і вміння шукати відмінності.

    Почавши грати, ти побачиш дві картинки з ангелятами-поні. Картинки дуже деталізовані, в них стільки елементів, що відразу побачити відмінності неможливо. Спочатку здається, що вони абсолютно ідентичні. Але це ілюзія. І тобі потрібно буде розглянути зображення, щоб знайти, у чому різниця. Тобі дано зовсім мало часу. Рівень доведеться проходити знову і знову, якщо твоя уважність ще недостатньо розвинена. Але засмучуватися не потрібно, тренуючись, поступово ти будеш знаходити відмінності все швидше, і ти будеш приступати до завдань ще важчих. Якщо гра занадто складна для тебе, попроси допомоги у старших.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам