Гра Винкс проти крижаних драконів

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Винкс проти крижаних драконів

    Опис Гри:

    Ігри Винкс – це одні з найулюбленіших геймів всі дівчат. Феечки заповнили собою все увагу юних представниць прекрасної статі. Тепер і у тебе є можливість пройти з феями пару-трійку випробувань.

    Отже, країна, в якій проживають Вінкс, останнім часом постійно піддається нападу з боку страшних ворогів – драконів. Причому останні не є звичайними створіннями, тому що вони – крижані дракони. І дихають вони не полум'ям, як всі до цього звикли, а льодом. Але таке дихання не менш небезпечно вогняного, бо мороз, що виходить з їх пасти, здатний знищити все живе в радіусі багатьох кілометрів. Зрозуміло, Вінкс не змогли спостерігати за тим, як їх народ потихеньку вмирає, вони вирішили терміново щось робити. Дівчата вирушають на місію, головним завданням якої є повне знищення всіх крижаних драконів.

    Для початку вибери трьох фей Вінкс, а потім подумай гарненько над обороною території, як це можна облаштувати найкращим способом. Дракони також добре підготувалися, одним з видів їх рушниці є сфера, та не одна, їх багато. Випускаючи магічний гурток, дракони здатні завдати непоправної шкоди защитницам всього живого. Але і феї не ликом шиті – вони навчилися відбивати такі постріли з допомогою сили Гармоникса.

    Керування грою просте. Як тільки ти побачиш, що летить сферу, потрібно якомога швидше відреагувати на це обставина, клікнувши на стрілочки, які поміщаються в магічних гуртках. Після такої дії ти побачиш, як рівень життя дракона значно впаде. Таким чином, за кілька вдалих кроків ти зможеш потихеньку винищити все драконів. Кожен левел – це нові, більш складні випробування. Так що радимо бути готовим до всього. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам