Гра Догляд за драконами, вампірами і привидами

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Догляд за драконами, вампірами і привидами

    Опис Гри:

    Гра Daycare Nightmare дуже цікава. Ну і, само собою зрозуміло, частка тяжкості тут також є. Якщо ти любиш не зовсім звичайні гейми, в яких треба дуже багато думати і потрапляти в кілька пекельні пригоди, що ж, ласкаво просимо. Сподіваємося, тобі тут все сподобається, і ти отримаєш справжнє задоволення від ігрового процесу.

    тільки Уяви, що ти ніяк не міг знайти собі роботу. Вже скільки всього перепробував, що практично не залишилося сил ходити на співбесіди з дня у день. Так, у такій ситуації особливо перебирати не доводиться, бо ти хапаєшся за перший-ліпший шанс. Тобі запропонували роботу няні. Але і тут є свій нюанс. Ти повинен наглядати за дитинчатами драконів, а також привидів, вампірів та іншої нечисті.

    Страшно? А ніхто і не казав, що буде легко. Єдине що, бач, тобі доведеться мати справу все-таки з дітьми. Можливо, малюки скрізь однакові, а може і ні... Хто знає? Тільки спробувавши, ти зможеш зробити висновок. Пам'ятай, що такі дітки володіють здібностями, які неможливі для людських дітей, тому від них можна чекати чого завгодно. Будь до цього готовим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам