Гра Мама Доглядає За Дитиною

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Мама Доглядає За Дитиною

    Опис Гри:

    Гра Мама і Дитина повинна тобі сподобається. В рамках гейми ти познайомишся з мамою по імені Ніколь, яка перший день вийшла на роботу. А це означає, що її дитина залишилася без нагляду. Але не така ігрова мама безвідповідальна – вона передбачила цей момент заздалегідь, здавши дитину в садок, де ти працюєш вихователькою. Отже, гра почалась!

    На жаль, дитина не зміг дуже швидко адаптуватися до нового місце, а тому мама Ніколь прийняла рішення взяти тебе на роботу в якості няні. Тепер на твої плечі лягає дуже багато справ. Так, потрібно і доглянути за малюком, і будинок завжди тримати в чистоті. Якщо тобі доводилося мати справу з маленькими дітьми раніше, то ти в курсі того, який безлад вони постійно влаштовують. Так що завдання не з легких, але цілком здійсненне.

    Стеж за тим, щоб дитина завжди був чистий. Також дитя має бути нагодована, напоєне. Не забувай про прогулянки на свіжому повітрі і здоровому сні. Це так важливо, щоб дитина прокинувся в доброму гуморі, і ви знову могли продовжити грати. До речі, поки малюк спить, це ідеальний час для прибирання будинку. Тому що інших вільних хвилин в геймі не передбачається. Збудуй свій графік правильно з перших секунд, тоді ти будеш встигати скрізь і у всьому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам