Гра Переробка Кімнати Кароліни

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробка Кімнати Кароліни

    Опис Гри:

    Гра Кімната Кароліни представить тобі спальню, в якій твориться таке безладдя, що і уявити собі складно. Впевнені, такого бардаку тобі ніколи раніше не доводилося бачити. Тут реально все захаращене до такого ступеня, що здається, ніби вже нікуди. Але так не вважає наша героїня – дівчинка на ім'я Кароліна, яка то і справа постійно примудряється розводити ще більший бардак з кожною хвилиною.

    Мама постійно бореться з донькою-нечупарою. Цього разу мама наказала забратися в спальні так, щоб тут все блищало. А ще мама дала доньці термін, за що та повинна впоратися. І не дай Бог, мама зайде в спальню, а тут буде такий же безлад, як і раніше, так, тоді ми не будемо заздрити дівчинці, адже вона має отримати по заслугах.

    Але у тебе добре серце, і ти не станеш осуджувати Кароліну? Краще допоможи їй оперативно провести прибирання. Почни з... Так, тут таке діється, що навіть підказати складно, на що варто звернути увагу в першу чергу. Скажемо тільки, не забудь пропилососити, а далі сам дивись, за що братися спочатку. Головне, щоб мама не застала бардак, а то ще й ти під гарячу руку потрапиш під роздачу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам