Гра Евер Афтер Хай Бродилка: Пригоди в Країні Чудес

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай Бродилка: Пригоди в Країні Чудес

    Опис Гри:

    У грі Бродилка Евер Афтер Хай ти потрапиш в Країну Чудес. Це держава страждає від чар, які наклали на нього злі маги. Благо, що учениці школи Монстер Хай під час дізналися про біду, яка трапилася з їх сусідами. А наші дівчатка не з тих, хто залишає все, як є. Вони тут же вирішили виправити несправедливість, звільнивши держава від чар і давши по заслугах злим магам.

    Учениці Монстер Хай знайшли чарівну книгу, з якої вони й дізналися останні новини. Залишилося тільки вирішити один момент – як потрапити в Країну Чудес? Так як зробити це непросто, дівчинки звернулися за допомогою до Рейвен Квін, яка допомогла їм пробратися в потрібне місце з допомогою нори.

    Тепер сміливо можна стверджувати, що половину справи зроблено. Залишилося тільки вирішити ряд питань, з якими вони зіткнулися тут і зараз, а також знайти спосіб, як повернутися додому. З цього моменту починаються справжні пригоди. В твоє розпорядження надходять дві дівчини. Разом з ученицями Монстер Хай тобі потрібно відшукати необхідні продукти, за допомогою яких можна виготовити зілля, щоб повернути Країні Чудес її колишній вигляд. На шляху будуть зустрічатися небезпеки – борися з ними, переборюй перешкоди, і ти не тільки виручиш всіх жителів зачарованого держави, але і відмінно проведеш час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам