Гра Евер Афтер Хай Манікюр: Меделін Хэттер

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай Манікюр: Меделін Хэттер

    Опис Гри:

    У грі Манікюр Меделін Хэттер ти познайомишся з ученицею школи Монстер Хай, яка вже встигла прославитися як сама велика модниця. Проте дівчина не тільки гарна і стильна, вона також показує відмінні результати в навчанні, завжди отримує добрі оцінки і славиться відмінним поведінкою.

    Меделін вважає, що у дівчини в першу чергу завжди повинні бути доглянуті руки, нігті зокрема. Саме тому наша героїня завжди ходить з бездоганним манікюром. Ще ніхто і ніколи не бачив, щоб нігті Меделін не були немов зразок мистецтва.

    Сьогодні ти зможеш долучитися до створення краси. Ти на час перевоплотишься у майстра з манікюру самої Меделін. Враховуй всі вимоги дівчата, але і про головні етапи по догляду за руками і нігтями не забувай. Так, для початку зроби ванночку для рук з додаванням олії, потім підпили нігтики, видали кутикулу. Далі ти можеш сміливо приступати до творчого процесу. Обирай лаки, вигадуй нові поєднання, наноси малюнки, словом, фантазуй. Головне, щоб манікюр Мэледин був, як завжди, бездоганним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам