Гра Салон краси: Блискучі нігтики

    Оцінка: 842 очок, Голосів: 215

    Опис Гри:

    У сучасному світі, доглянуті ручки з красивими нігтиками - це вже обов'язковий атрибут для стильної леді. Зараз є безліч різних варіантів для створення красивого і стильного манікюру, який до душі його власниці.

    У нашій грі "Салон краси: Блискучі нігтики", ви можете проводити всі можливі експерименти з нігтиками без шкоди своєму гаманцю. Адже вам не потрібно йти в магазин і купувати лак для нігтів та інші засоби для ідеального манікюру. Все що вам потрібно - це почати грати в цю гру прямо зараз і час пролетить для вас непомітно і захоплююче.

    Але варто пам'ятати про те, що жоден, навіть з найбільш якісних і стійких лаків не буде довго триматися якщо нанести його на непідготовлені нігті. Якщо ви хочете зберегти своє творіння на довгий час, вам доведеться завчасно підготувати нігті для їх фарбування.

    Пам'ятайте ще й таке, що яскравий манікюр не буде виглядати на недоглянутих руках і ваша робота буде виглядати вульгарно, недоречно і марно. А щоб цього не сталося, вам доведеться навчитися правильно доглядати за шкірою кистей і пальців з допомогою нашої віртуальної гри "Салон краси: Блискучі нігтики". Де в салоні краси ви можете виконувати всі процедури в зазначеній послідовності.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам