Гра Салон краси: Прекрасні ручки

    Оцінка: 3048 очок, Голосів: 738

    Опис Гри:

    Якщо ви мрієте отримати роботу в самому престижному салоні краси, де обслуговуються всі зірки Голлівуду, і не знаєте з чого ж почати. Раді запропонувати вам унікальну можливість спробувати свої можливості спеціаліста по манікюрній справі в нашій грі "Салон краси: Прекрасні ручки".

    Власником зоряного салону краси є Маріо. Який візьме вас до себе на службу, але тільки тоді, якщо ви зможете пройти тест на професіоналізм.

    Почніть гру з того, що виберіть собі одну з відвідувачок салону краси і займіться її кардинальної зміною зовнішнього вигляду та іміджу. Вам доведеться змінити буквально кожну деталь з її зовнішності, від кольору манікюру, кількості браслетів і перснів на руках і пальцях, до макіяжу, завдавши тіні на очі, помаду на губи. Так само вам необхідно зайнятися її волоссям і вибрати необхідну довжину.

    За кожен вдало створений образ і пройдений етап ви будете отримувати пристрасні поцілунки від експресивного власника салону Маріо.

    Якщо ви наберете їх досить багато - ви отримаєте круту роботу і здійснете свою мрію.

    Швидше ж приступайте до роботи і ви побачите, як це цікаво і захоплююче. Адже обслуговуєте ви не простих клієнтів, а справжніх "зірок" червоної доріжки Голлівуду.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам