Гра Салон краси - всі види послуг

    Оцінка: 2008 очок, Голосів: 473

    Опис Гри:

    Зараз існує дуже багато салонів краси і багато салонів пропонують обмежену кількість послуг для своїх клієнток. Це програшний варіант. Адже конкуренція на цьому ринку дуже велика і власник спа-салону краси повинен стежити за останніми новинками в індустрії краси і пропонувати такі послуги своїм клієнтам.

    Зараз у вас є унікальна можливість стати клієнткою популярного салону краси, де вашій шкірі запропонують величезну кількість послуг і цілу серію потрібних але складних багатогодинних процедур.

    Почніть з глибокого очищення пор особи, а після очищення використовуйте скраби і спеціальний гель для зволоження шкіри. Далі слід зробити професійний масаж обличчя і накласти заспокійливі, поживні і відбілюючі маски для шкіру обличчя.

    В результаті всіх цих багатогодинних процедур, ваша шкіра стає м'якою і гладенькою без можливості появи будь-яких прищиків, а колір обличчя починає виблискувати істинним здоров'ям і свіжістю.

    Послідовність дій у грі віртуальний спа-салон повністю дублює роботу реального професійного косметолога в діючому салоні краси, що збільшує шанси для того, щоб ви отримали якийсь досвід використання різних способів і методів очищення шкіри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам