Гра Спа-салон для дівчаток

    Оцінка: 706 очок, Голосів: 176

    Опис Гри:

    Спа - це один з методів фізіотерапії, який дуже тісно пов'язаний з водою. Іноді це слово використовується для позначення таких понять, як водолікування та бальнеотерапія. Технології по використанню спа процедур дуже розповсюджені в сьогоднішніх спа-салонах краси. В них відвідувачам пропонують відвідування гідромасажних ванн.

    Дуже цікавий факт, що слово "спа" походить від назви бельгійського курорту Спа, який став відомим у всій Європі завдяки своїми лікувальними водами. Зчасом це слово стало прозивним і почало вживатися для позначення різних водних процедур або супутніх їм явищ.

    Ось і тепер, на нашому сайті ми раді представити вам нову гру "Спа-салон для дівчаток". Події якої відбуваються у тільки що відкритому, у вашому місті суперкрутому салоні краси і вас взяли туди на роботу!

    Але є певна проблемка, в новому салоні дуже багато клієнтів, вхідні двері не встигають закриваєтись навіть на хвилиночку. Всі клієнтки не хочуть чекати і хочуть щоб їх відразу ж взяли. Вам необхідно буде зробити для кожної клієнтки стильну стрижку, лікувальний масаж і маску, яка відновлює і живить шкіру. А потім вже перейти до водних процедур. Твоїм завданням є не діяти занадто повільно і не поступатися наступним клієнтом іншим працівникам спа-салону. Крім звичайної роботи, вам додатково доведеться стежити за тим, які процедури подобаються вашим відвідувачам з тих що ви їм робите. Якщо вони їх не влаштовують, вам доведеться все починати спочатку, а це, як ви розумієте, додатковий час, якого і так катастрофічно не вистачає. І ваші потенційні клієнти можуть піти на прийом до іншого майстра, який більш досвідчений і професійніший ніж ви. І всі ваші зусилля витрачені на досягнення успіху, будуть розбиті невдоволеною клієнткою, яка всім своїм виглядом відлякує інших відвідувачів, які чекають своєї черги.

    Поспішайте, будьте уважні до ваших клієнтів, і вас чекає успіх!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам