Гра Спа - салон краси для леді

    Оцінка: 1106 очок, Голосів: 261

    Опис Гри:

    Теплий і ласкавий океан, білий пісок, ваше засмагле тіло, і, о Боже, звідки взявся цей неприємний прищик у вас на обличчі. А сьогодні ж у вас сплановано побачення з приємним молодим чоловіком. Як тепер бути? У цій ситуації може допомогти тільки професійний догляд в спа-салоні краси. Відчуйте себе абсолютно спокійною і умиротвореною відвідавши наш віртуальний Спа-салон. І ваше побачення буде врятовано від краху через маленьку красненьку проблемку на вашому носі.

    Відчуйте всі секрети таласотерапії, які відкриються вам в нашій дуже красивій, чудовій і живописній грі "Спа - салон краси для леді".

    Відчуйте себе справжньою леді, яка потрапила в руки до справжньому професіонала своєї справи. Він то точно знає як врятувати вашу репутацію. У грі використовується безліч вишуканих скрабів для глибокого очищення пор, масок для обличчя, які живлять і відновлюють шкіру. Обов'язковим елементом процедури є крем для тіла, який пом'якшує вашу шкіру і вона стає м'якою і оксамитовою.

    У професійному спа-салоні не обійтися без спа-процедур для рук і нігтів, адже ці частини вашого тіла, так само потребують професійного догляду за ними. Як тільки майстер закінчить догляд ваших рук і нігтів, він приступить до вашого волосся, яке він буде зволожувати спеціальними професійними засобами для відновлення структури волосся і зміцнення волосяної цибулини.

    Вам так само доступні навіть такі екзотичні спа-процедури, як масаж вулканічним теплим камінням, обгортання спеціальними лікувальними грязями і найприємніше - аромотерапія з рожевими пелюстками екзотичних квітів.

    Після таких процедур ви відчуєте себе як у раю. І вийдете з спа-салону справжньою красунею.

    Ваше побачення буде врятовано і велике спасибі варто сказати нашому віртуальному спа-салону з його професійними працівниками.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам