Гра Евер Афтер Хай Макіяж Эшлин Елли

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай Макіяж Эшлин Елли

    Опис Гри:

    Любиш робити мейк-ап? Чи ти не знаєш, як правильно застосовувати туш, що робити з тінями і як підібрати помаду? Якщо для тебе всі ці питання представляються скрутними, пропонуємо гру Макіяж Эшлин Елли, в процесі якої дізнаєшся багато нового і корисного.

    Эшлин Елла – це донька Попелюшки. Дівчина має таке ж гарне обличчя, як і її мама. Проте одного не успадкувала Эшлин – це принца. Тому дівчина зараз намагається з усіх сил, щоб скоріше знайти свого коханого. Наша героїня впевнена, що для цього потрібно завжди виглядати на всі сто відсотків. В іншому випадку ні один хлопець не зверне на неї увагу.

    Тепер, коли ти знаєш, як важливо Эшлин добре виглядати, можеш сміливо приступати до гри, в якій тобі доведеться робити макіяж дочки Білосніжки. Але перед стартом мейк-апу переконаєш, що особа Эшлин здорове, в іншому випадку не рекомендується наносити косметику, а треба почати з оздоровчих процедур. Якщо ж з особою дівчата все в повному порядку, починай. Спочатку подбай про вирівнювання кольору обличчя за допомогою тонального крему і пудри, потім зроби красивий макіяж очей, щоб очі красуні здавалися виразними. Далі скористайся помадою. Ось, власне, і все. Образ Эшлин готовий!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам