Гра Фіксики: Знайди Відмінності

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Знайди Відмінності

    Опис Гри:

    Ти що-небудь чув про школу фиксиков? Так, існує і такий навчальний заклад. У цій школі, на відміну від традиційної, не вчать математики або хімії. Зате дітки, які відвідують навчальний заклад, кожен день отримують іншу, не менш важливу інформацію. Так, їм дають знання про функціонування тих чи інших електроприладів і взагалі всієї техніки, яка є у кожного вдома.

    У сьогоднішній грі ти отримаєш море позитиву і яскравих, незабутніх емоцій. Тобі неодмінно сподобається дія, яка розгортається на екрані. Так, тобі доведеться уважно подивитися на дві картинки, на яких зображені улюблені герої, щоб відповісти – чого ж не вистачає на одному зображенні або що зайве на другому? Так, сьогодні ти будеш шукати відмінності!

    Перед початком кожного левела ти зустрінеш доброго фиксика. Цей персонаж буде всіляко допомагати тобі, даючи підказки. Наприклад, він скаже, скільки відмінностей шукати на тому чи іншому рівні, а в кінці підсумує твої старання, розповівши про правильних і неправильних спробах. Гра непогано тренує уважність, а за рахунок барвистості і яскравості ти просто чудово провести час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам