Гра Фіксики: Злови Двійника

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Злови Двійника

    Опис Гри:

    Любиш школу, уроки? Сьогодні тобі надається унікальна можливість побувати на не зовсім звичайному уроці. Ти будеш отримувати нові знання разом з фиксиками. А в якості вчителя виступає Сімка. Має бути цікаво, чи не так? Тим більше, що вчитель твій надзвичайно розумний. Сімка без проблем може відремонтувати холодильник або будь-яку іншу побутову техніку.

    Після запуску гри Фиксики Злови Двійника ти побачиш багато різних предметів. Однак тобі потрібно бути уважним, тому що серед всієї цієї круговерті обов'язково є два предмети-близнюка. Твоє завдання полягає в тому, щоб виявити на екрані комп'ютера схожі речі.

    найцікавіше, що тобі доведеться працювати на час. Це не означає, що тебе буде хто-то в шию гнати, однак має підштовхнути тебе на отримання найкращих результатів. Так, як тільки ти побачиш предмет, відразу ж вирушай шукати його аналог серед безлічі речей. Чим швидше ти впораєшся, тим великим молодцем вийдеш з гри.

    Коли ти покажеш перші результати, умови гри дещо ускладнюються. В принципі, тобі доведеться шукати того ж двійника, однак на цей раз аналогічна річ буде прихована від твоїх очей. Зумієш ти розгадати загадку і все-таки відшукати пропажу?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам