Гра Фіксики: Мильні Бульбашки Преміум

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Мильні Бульбашки Преміум

    Опис Гри:

    Сьогодні ти і Нулик вирушаєте у ванну кімнату Дім Димыча, де вас вже чекає чергове завдання. Доведеться шукати мильні бульбашки. Буде весело, і навіть дуже весело! Дана гра трішечки відрізняється від свого попередника, так що тобі гейм повинен ще більше сподобатися.

    Так, ти побачиш дві нові функції – аркадну гру і на час. Вибирай той режим, який тобі більше до душі, і починай встановлювати нові рекорди. Пам'ятай, що гра на час саме це і передбачає. Якщо ти вибрав цей режим, будь ласка, покажи дійсно гідні уваги результати. Так що для початку радимо потренуватися тобі в аркадном режимі.

    Суть гри не змінюється. Завдання полягає в тому, щоб лопнути всі бульбашки, які лише знаходяться у ванній кімнаті. Можливо, розправитися з усіма кругляком у тебе не вийде, проте зробити це по-максимуму треба постаратися. Кожний пухирець, який ти лопнеш, принесе тобі бал. Чим більше ігрових очок – тим краще. Це якщо мова йде про режим на час. А якщо ти вибереш все-таки аркадний режим, тобі потрібно тріскати бульбашки з метою не дати іграшок Дім Димыча покинути межі приміщення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам