Гра пазли-Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра пазли-Фініс і Ферб
    Оцінка: 1351 очок, Голосів: 325

    Опис Гри:

    Відважні мультяшні герої Фініс і Ферб не можуть і хвилинки посидіти на місці, вони весь час у пошуках нових пригод, причому потайки від їх батьків і сестри. На цей раз наші хлопчики вирішили потренувати свою уважність до деталей у нашій грі "Пазли-Фініс і Ферб".

    Гра "Пазли-Фініс і Ферб" - це гра, в якій вам необхідно буде збирати шматочки мозаїки в одну красиву картинку на якій будуть зображені герої популярного мультиплікаційного серіалу. Ці шматочки мозаїки будуть не якимись незрозумілими квадратиками, які ви могли зазвичай спостерігати в іграх такого роду, а справжнісінькі пазли.

    На початку гри вам доведеться буде вибрати, на скільки частин мозаїки ви хочете поділити вашу картинку. Потім вам доведеться приступити до початку вашої гри і зібрати картинку. Зберіться, і будьте максимально уважними. З самого початку гри, всі шматочки пазлів будуть перемішані і вам доведеться діставати пазли з досить великої кількості подібних шматочків. Картинку ви зможете побачити в самому початку гри, а потім вам доведеться весь цей час тримати її в пам'яті і відтворювати збираючи шматочки пазлів.

    Для цього вам знадобитися запам'ятати найважливіші деталі малюнка, для того щоб вам легше було його зібрати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам