Гра американські гірки Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра американські гірки Фініс і Ферб
    Оцінка: 2168 очок, Голосів: 506

    Опис Гри:

    Пориньте у світ захоплюючих і неймовірних пригод разом з нашими популярними у всьому світі мультяшними героями Финисом і Фербом в нашій новій захоплюючій і барвистій грі "Американські гірки Фініс і Ферб".

    Гра "Американські гірки Фініс і Ферб" - це дуже творча гра, яка зажадає від вас творчого настрою та прояви вашої фантазії. У даній грі вам доведеться кататися на американських гірках, тільки за однієї умови. Вам необхідно буде створити самому цю американську гірку, такою, як ви її собі уявляєте і на якій ви вже давно мріяли прокотитися з вітерцем.

    В нижній частині вашого ігрового екрана будуть розміщені всі необхідні деталі для того, щоб у вас вийшло зробити покладене на вас завдання. Ці деталі і інструменти, які вам доведеться буде просто взяти в руки і зробити повноцінний майданчик для катання на американський гірках. Після того, як ви зробите всі ці захоплюючі справи, ви зможете самі протестувати її і дізнатися, як насправді у вас вийшло виготовити захоплюючий атракціон.

    Гра "Американські гірки Фініс і Ферб" дуже захоплююча і непроста, тому вам буде потрібно трошки більше вашого вільного часу ніж для звичайних ігор.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам