Гра чемпіонат з боулінгу Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра чемпіонат з боулінгу Фініс і Ферб
    Оцінка: 964 очок, Голосів: 232

    Опис Гри:

    У світі існує дуже багато різних ігор, в яких можна показати своє вміння і перевагу над іншими гравцями. А для цього, доведеться проводити за грою багато часу, щоб стати справжнім чемпіоном. Наші мультяшні герої Фініс і Ферб, справжні любителі різних ігор, у тому числі і гри в боулінг. Вони як справжні професіонали гри в боулінг вирішили взяти участь у міжнародному чемпіонаті з боулінгу.

    Наша гра "Чемпіонат з боулінгу" - це гра-симулятор популярної рухливої гри. Напевно вам не раз доводилося ганяти кулями для боулінгу у звичайному житті, але не завжди у вас виходило вибивати страйк. До кулі доведеться звикнути для того щоб передбачати траєкторію його руху. Адже це не так то й просто, потрапити важкою кулею в потрібне місце. Для такого свого роду тренування, відмінно підходять віртуальні ігри-симулятори, які надають можливість потренуватися і в підсумку привести до перемоги вас і вашу команду в реальному житті.

    У цій грі "Чемпіонат з боулінгу" наші головні герої Фініс і Ферб кинули виклик своїм постійним супротивникам і тепер повинні не зганьбити себе і сестру, і виграти цей турнір. Для цього їм доведеться показати якісну гру, у що б то не стало.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам