Гра магнітний круїз Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра магнітний круїз Фініс і Ферб
    Оцінка: 2006 очок, Голосів: 487

    Опис Гри:

    Ми вже звикли до традиційних видів круїзів, основною функцією яких є надання заспокійливого впливу і надання повного комфорту, і важко вже чимось здивувати сучасну людину. Але незважаючи на це, у новій грі "Магнітний круїз" справи підуть зовсім по-іншому, вимагаючи від вас, як гравця, максимальної уважності та швидкості прийняття рішень.

    В нашій грі Магнітний круїз вам доведеться постаратися виконати будь-яке поставлене вам завдання таким чином, щоб це завдання анітрохи не вплинуло на подальшу якість проходження вами рівнів гри.

    Розробники цієї гри подбали про те, щоб з кожним новим завданням у грі, з'являлися і додаткові несподівані складнощі, які лиш будуть посилювати ваш ігровий азарт і робити проходження гри все більш і більш захоплюючим.

    Починайте вашу круїзну подорож у нашій грі "Магнітний круїз" прямо зараз, і проведіть захоплююче час разом з популярними мультяшними геніями Финисом і Фербом. Будьте впевнені, що разом з цими хлопцями вам не доведеться нудьгувати ні хвилини, і завдання, які ви будете разом розгадувати, вас будуть приємно дивувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам