Гра Флеш Флэппи Берд

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флеш Флэппи Берд

    Опис Гри:

    чи ти Готовий до польоту? Тому що в грі Flappy Bird Flash доведеться дуже багато літати. Не тобі, звичайно ж, зате головному герою, функції управління якого цілком і повністю лягають на твої плечі. Отже, цей гейм дуже схожий на іграшку, яку можна рубатися на телефонах. Однак зараз гра доступна для комп'ютерів. З-за неймовірної популярності додатка для смартфонів з'явилася і ця іграшка, щоб геймери могли чудово проводити час тоді, коли їм захочеться.

    Головне завдання гри полягає в тому, щоб дати можливість пташці протриматися як можна більшу кількість часу в польоті. Але зробити це буде не дуже легко, тому що вся дорога наповнена перешкодами. Труби – це і є твої головні вороги, адже саме вони будуть потрапляти на всьому шляху. Тобі потрібно маневрувати політ пташки, знижуючи або підвищуючи (залежно від обставин), щоб не врізатися в ту чи іншу трубу.

    Якщо ж ти все-таки зіткнешся з перешкодами, нічого хорошого від такого ходу чекати не варто, тому що ти відразу ж зупинити гру, результат якої буде не на твоєму боці. Кажучи іншими словами, доведеться все почати заново, хочеш ти цього чи ні. Ця гра являє собою відмінний спосіб перевірити власну реакцію, адже тут потрібно раптова зміна висоти польоту, щоб не стукнутися лобом об перешкоду.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам