Гра Флэппи Берд на двох: Літаючі Героя Гравити Фолс

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд на двох: Літаючі Героя Гравити Фолс

    Опис Гри:

    Гра Гравити Фолс Пурхають Герої розповідає історію про двох братів-близнюків, яких батьки нарекли іменами Діппер і Мейбл. Сьогодні наші бешкетники відправляються на прогулянку в ліс. Чи треба воно їм? Та хто знає. Але факт залишається фактом, і нас залишається тільки підтримати рішення братів, яким би божевільним він.

    Але близнюки не ликом шиті. Вони переживають, що пішки не зможуть подолати таку величезну відстань. Тому хлопці вирішили пролетіти дорогу. Як? Все ще простіше, ніж ти міг би собі уявити, тому що у віртуальному світі можливо все! А тим більше якщо мова йде про аномальну зону, то й поготів.

    Перед тим як зануритися в пригоди, тобі потрібно вибрати свого героя, тобто віддати перевагу комусь із двох братів. Варто відзначити, що гра також передбачає режим на двох, бо можеш покликати в гості товариша, щоб разом відмінно провести час. Який режим ти не вибрав, завдання твоя полягає в тому, щоб довести героя до фінішу в цілості й схоронності, минаючи всі перешкоди, які тільки будуть зустрічатися на шляху.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам