Гра Флеппи: Вертолітні Гойдалки

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флеппи: Вертолітні Гойдалки

    Опис Гри:

    Гра Swing Copters – це гейм, який має здатність затягувати гравців вже з перших секунд. Так що будь обережніше. Якщо ти – азартна особистість, може, тобі слід вибрати іншу гру? Однак тоді ти не зможеш відчути той адреналін, який приготував для тебе поточний гейм. Як би там не було, вибір залишається за тобою, а ми тим часом розповімо про суть іграшки, а також про її правила.

    В якості головного героя тут виступає навіть не одушевлений персонаж. Ти будеш мати справу з вертольотом. Цей апарат має дуже невеликі розміри, а значить, може похвалитися величезною прохідністю – він може пройти навіть крізь найдрібніші щілини.

    Тобі потрібно проявити ініціативу і провести в польоті як можна більшу кількість часу. У цій грі ти повинен рухатися не по горизонтальній прямій, а по вертикальній. Тобто вертоліт повинен полетіти так високо, як тільки це можливо в даних умовах, тут і зараз. Як це і трапляється, в небі чекай багато перешкод. В якості перешкод – булави, які мають властивість розгойдуватися навіть при умовах найменшого подиху вітерця. Щоб політ здійснювався найбільш оптимально просто натисніть комп'ютерною мишкою так швидко, як тільки ти можеш це робити. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам