Гра Флэппи Берд: Лети Кімі

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд: Лети Кімі

    Опис Гри:

    Зараз перед собою ти бачиш гру Лети Кімі. Ця гра неймовірно захоплює вже з перших хвилин або навіть секунд – в залежності від того, наскільки азартною людиною є той чи інший людина. Гра дуже схожа на гейм флеппи берд, так що якщо ви є затятим шанувальником цього жанру, тобі обов'язково потрібно спробувати свої сили.

    В якості головного героя виступає не зовсім звичайний персонаж. Це щось, що володіє пропелером на голові. Саме наявність цієї штуковини дозволяє персонажеві підніматися в політ. Як тільки гра запуститься, ти одразу стаєш її невід'ємним елементом.

    Отже, головним правилом гри є уникнення всіх перешкод. В якості перешкод, крім стандартних небезпек, тут ще з'являються міни, які можуть вибухнути в самий несподіваний момент. Остерігайся цього вибуху, щоб не витратити життя героя даремно. Але ще тобі потрібно спрямувати частину сил на збір золотих монеток, адже це – своєрідні бонуси, які примножать окуляри на твоєму аккаунті. Діючи таким чином, постарайся провести головного героя як можна далі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам