Гра Гамбол: Кошмар в Елморе

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол: Кошмар в Елморе

    Опис Гри:

    Гра Гамбол Кошмар в Елморе призначена не для слабонервних, тому що тут тебе чекають аж ніяк не дитячі пригоди. Тато хлопця – чоловік по імені Річард – постарався на славу. Він вирішив здивувати всю свою сім'ю приготуванням неймовірно смачної вечері. На жаль, папи кулінар вийшов, м'яко кажучи, ніякий. У зв'язку з цим Гамбол цілу ніч страждав кошмарними сновидіннями.

    Отже, сьогодні тебе чекає прогулянка по сновидінь Гамбола. І, як ти вже здогадався, сновидіння ці не кольорові, а похмурі й небезпечні. Ні в якому разі не растеряйся. Постарайся відразу ж включити здоровий глузд. Тому що тобі в першу чергу необхідно визначити напрям, за яким відправитися наш герой.

    Якщо ти будеш уважним, то обов'язково знайдеш підказки, які приготував для тебе гейм. Коли побачиш перед собою хмару, зроби з нього клік – тоді ти отримаєш додаткову платформу для пересування. Те ж саме стосується пса – не дивись, що собака злий, адже вона такою тільки здається. Насправді пес також допоможе тобі обійти ту чи іншу перешкоду. І будь обережний, тому що помилятися ти практично не можеш. На виконання всіх завдань тобі видається лише три ігрові життя, так що будь добрий, розпорядись ними з розумом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам