Гра Гамбол та Син Води

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол та Син Води

    Опис Гри:

    Багато людей чекають літа з нетерпінням. Як тільки з'являються перші промені сонця, всі тварини, і навіть рослини, вмить виходять на вулицю, тягнуться до світла і радіють нарешті настало тепла. Але так відбувається, на жаль, не довго. Пізніше сонце починає палити нещадно, і багато хто починає шукати вихід з положення, або хоча б якусь тінь, яка б вкрила нас від сонця. І правильно – лікарі не радять довго перебувати під палючим спекою, та й дихати в таку погоду дуже складно. Але як знайти вихід з положення?

    Ситуація докладно описана в грі Гамбол та Син Води, де головним персонажем виступає наш улюбленець – котик по імені Гамбол. Сьогодні він хоче розслабитися і відпочити на сонці. Але раптом хлопець виявив, що ніхто не радіє літу і не збирається розслаблятися – все знемагають від спеки. І що робити? На допомогу розумному котику прийшов його друг – Син Води, який виглядає як риба, але тільки наполовину.

    І разом вони придумали ось яку забаву – було прийнято рішення створювати кульки, наповнені водою, і кидатися ними в перехожих, щоб хоч трохи їх освіжити. Забавна історія, з урахуванням того, що вона є дуже корисною. Чи ви готові прийти на допомогу котику у цій захоплюючій забаві?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам