Гра Гамбол 2: Снігова Битва

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол 2: Снігова Битва

    Опис Гри:

    Яка погода зараз у вас за вікном? Якщо раптом пішов сніг, ви б сильно здивувалися? Ну, припустимо, сніг пішов, чим би ви зайнялись? Якщо вам подобаються снігові битви, тоді гра Гамбол Снігова Битва 2 точно доведеться вам за смаком. В даному розвазі вас запрошують взяти участь у цій битві сніговими грудками, яка буде проходити за всіма правилами змагань. Наприклад, потрібно буде кидатися сніжками в суворій черги, а всі учасники будуть поділені на команди. До речі, про командах. Справа в тому, що розробники цієї гри вирішили дати гравцеві право вибору свого учасника. І ви самі можете вибирати команду, за яку збираєтеся не лише вболівати, але і грати.

    Припустимо, ви обрали собі в союзники Гамбола, Дарвіна і Анаіс. Тепер саме час почати веселе битва, яка може привести вас до перемоги в цьому змаганні. Чи готові ви правильно цілитися і влучно кидати сніжки по противникам? До речі, вашими суперниками виступлять різні герої, наприклад, Бен 100.

    до Речі, ви можете кидатися сніжками під час стрибка, дана дія не заборонено, головне, влучно цілитися і вправно стріляти по супротивникам. Якщо ви відчуваєте в собі силу і вірите в перемогу, тоді у вас точно все вийде найкращим чином. Головне, будьте на чеку, щоб зловити особою кульку суперника.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам