Гра Ляльковий Хокей Головами: Кубок Стенлі

    Ігри » Ігри Головами » Гра Ляльковий Хокей Головами: Кубок Стенлі

    Опис Гри:

    Перед тобою гра – Ляльковий Хокей Кубок Стенлі – гейм, який підкорив увагу багатьох гравців. Як і в багатьох інших версіях, в даній грі необхідно забивати голи з допомогою голови. Не турбуйся, твоя голівонька не постраждає ні в якому разі. Ти будеш лише керувати процесом та стежити за тим, щоб вчасно щось поправити, щоб результати обернулися в твою сторону. Тобто, щоб ти виграв, в кінці кінців.

    Так, дивна річ, звичайно, адже це не футбол, в якому, в принципі, все зрозуміло. Адже в хокеї, Як не крути, а голи повинні забивати ключки, а ніяк не голови. Але така перешкода робить гру ще в сто разів цікавіше і крутіше, повір. І так, ключками в процесі гри тобі теж доведеться користуватися – не головами єдиними. Однак ключки не являють собою ключовий момент, а швидше як додатковий.

    У грі тобі буде падати з неба дуже багато бонусів, які ти зможеш використовувати за своїм розсудом. А можеш взагалі ними не користуватися – роби, як вважаєш за потрібне. Щоб почати грати, вибери найкращу команду і натисни кнопку старту.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам