Гра 3д гонки: Втекти від поліції!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра 3д гонки: Втекти від поліції!
    Оцінка: 8484 очок, Голосів: 1952

    Опис Гри:

    Шалені гонки подарують тобі неймовірну дозу адреналіну!

    Для тих, хто любить ризик, гра «3д гонки: Втекти від поліції» - відмінний вибір! Прагнення перемогти змусить вас нервово соватись в кріслі і переживати. Сідайте в машину і їдьте, куди побажаєте, з будь-якою швидкістю. Це ні з чим незрівняне задоволення!

    Звичайна їзда дуже нудна, тому любителі екстриму вибирають нічні гонки, денні гонки по пішохідних зонах, подолання «лежачих поліцейських». Також існують «автосалки». Чув про такі? У них машини ганяються не на випередження, а одна за одною, причому треба намагатися зробити зіткнення. Такі удари авто один по одному допомагають вивести суперника з гри.

    Також відмінний спосіб полоскотати собі нерви - їздити з поліцією наввипередки. Звичайно ж, спочатку треба наробити щось, щоб на тебе звернули увагу служителі закону. В іншому випадку ніякої гонки не буде, адже поліція не грає в такі ігри. Жарти з органами влади не доречні, навіть не пробуй. Тобі доведеться явно постаратись, щоб поліція побачила в тобі злочинця, і гонка почалась

    Твої нерви з цього моменту будуть напружені. Ризикуєш потрапити на зону, якщо служителі закону виявляться більш вправними і швидкими, ніж ти. Це тобі не гонки з друзями, де в разі програшу ти нічого не втрачаєш! Вважай, що за тобою женуться кілька років суворого режиму. Ця гонка по-справжньому неймовірна!

    Геймплей

    Врахуй, що тобі доведеться ганятися не з однією машиною. Їх там дуже і дуже багато. Дійсно в поліції стільки співробітників? Чесні ігри відкинь, тут це не пройде. Ти повинен намагатись відправити машини поліції під уламки, щоб не дати їм можливість їхати за тобою далі. Проведи свою машину через помаранчеві світні точки над трасою. Так ти виведеш з ладу одну машину своїх суперників. Але змушені розчарувати тебе - інші авто будуть все ще слідувати за тобою.

    Кожен знищений автомобіль суперників принесе тобі бонуси, тому старайся, як слід. Бонуси ти отримаєш і за середнє значення швидкості - в кінці кожного пройденого рівня. За твоєю швидкість будуть стежити протягом всієї поїздки, так що не гальмуй, не втрачай час, шанси на перемогу і бонусні очки.

    Збільшувати швидкість можна режимом «турбо». Коли ти в'їжджаєш на майданчики, спрямовані вгору, твоя машина підлітає в повітря, що збільшує показник швидкості. Не прогав і цей шанс. А ось врізатися в огорожі, об'їзди та інші авто ми не рекомендуємо інакше твоя машина поступово буде руйнуватись, що ні до чого хорошого не приведе. На дорозі буде періодично світитись гайковий ключ. Проїжджаючи крізь нього, ти ремонтуєш машину, зменшуючи завдані їй під час погоні шкоди. Вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам