Гра догляд за малям Хейзел

    Оцінка: 3174 очок, Голосів: 730

    Опис Гри:

    Основна думка гри полягає в тому, що потрібно чистити зубки. А також їсти якомога менше цукерок - так вважають багато батьків.

    Тобі такі слова здаються нудними, але насправді в них є сенс. Вживання десертів у великій кількості викликає карієс, у роті скупчуються мікроби, в зубках утворюються дірки. І Хейзел потрібно буде в цьому переконатися.

    Передісторія

    Чергова з'їдена цукерка обернулася для нашої лялечки бідою. У неї настільки сильно розболівся зуб, що терпіти це вже немає сил! Необхідний похід до лікаря, причому якомога швидше. Але не всі діти люблять стоматологів. Точніше, їх майже ніхто не любить і навіть боїться. Тобі належить заспокоїти Хейзел, посадити її в стоматологічне крісло і зробити все, щоб вона показала зуби фахівцю.

    Лікар зробить так, що у дитини зуби перестануть хворіти. А ще він навчить її чистити зуби вранці правильно, щоб якомога рідше відвідувати лікаря. Тобі теж потрібно буде подивитися, як це правильно робити. Повторення - це мати навчання, як ти вже знаєш. Постарайся дивитися як можна уважніше. Через пару десятків років тобі доведеться навчати цього своїх дітей.

    Мета гри

    Мета твоєї гри - вилікувати хворі зубки. І врахуй, що Хейзел має якомога менше ридати й сумувати. Нелегко уникнути всього цього, тому що лялечка наша - натура тонка, трохи що - пускається в сльози. При вигляді стоматологічного крісла взагалі можна втратити свідомість. Але сподіваємося, що твоя підтримка допоможе їй бути сильною і стійко пережити візит до стоматолога.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам