Гра Флаппи: Кішка Нян

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Флаппи: Кішка Нян

    Опис Гри:

    Пробували коли-небудь зіграти в гру Flappy Bird? Якщо так, тоді у вас вийде взяти участь у її клона – грі Flappy Nyan. Головним героєм тут виступить наш улюбленець Nyan Cat. Він, як і інші представники сімейства котячих, з-за своєї цікавості постійно потрапляє в неприємності. Але, з іншого боку, ці неприємності роблять його (і вашу заодно) життя ще цікавіше. Адже чим би ви займалися у вільний час, не було у вас такого вихованця, якого постійно доводиться рятувати, звідки-то витягувати і діставати.

    Отже, на цей раз паразит і шкодник, як ми називаємо наших котів, вирішив, що пора йому пізнати світ комунікацій. Труб, одним словом. І поліз в труби. А так як кіт не дуже витончений, відверто кажучи, йому не завадило б сісти на дієту, то політ по трубах вийшов не дуже.

    І тому йому потрібна ваша допомога. Ви будете регулювати руху рожевого товстуни так, щоб кота не довелося діставати з комунікацій.

    Якщо ви любите тварин, то дана гра буде вам тільки в радість. Адже котик, незважаючи на те, що вже дуже цікавий і великий любитель шкодничать, все-таки викликати щирі почуття, про нього хочеться піклуватися і йому потрібно допомагати. Адже хто, як не ми, люди, зможемо допомогти братам нашим меншим і навчити їх гарним манерам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам