Гра Кішка Нян: Загублена в космосі

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Загублена в космосі

    Опис Гри:

    Ви любите котів? Дуже багато з нас небайдужі до цих тварин, і вони по праву вважаються улюбленцями багатьох людей. А все тому, що незважаючи на свою незалежність і гордий вигляд, коти дуже боязкі і якщо потрапляють у біду, навряд чи можуть вибратися з неї самостійно.

    Ось і зараз так само: в онлайн-гра Nyan Cat Lost in Space, маленький, але дуже самовпевнений, втім, як усі коти Nyan Cat вирішив задовольнити свої амбіції, відправившись в космос. Ось це новини! І головне, він практично все виконав, не врахував тільки, що вибиратися з космосу теж доведеться. І в космосі багато небезпек, які підстерігають і котів, і людей, на кожному кроці. Загалом, довелося нашому котику Nyan Cat в космосі загубитися.

    І де поділася його гордість! Після того, як кіт усвідомив масштаби лиха, він почав жалібно нявкати та просити допомоги у людей. А ми, добрі, не можемо залишити все як є, і мчимо рятувати нашого вредіна.

    Отже, це все, що ви зараз прочитали опис гри Nyan Cat Lost in Space, в яку ми запрошуємо вас зіграти. Давайте допоможемо котику, і в подяку, може бути, якщо ми сильно попросимо, котик, якщо у нього є настрій, дозволить нам себе погладити.

    Ось такі вони, коти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам