Гра Кішка Нян: Запуск на дальність

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Запуск на дальність

    Опис Гри:

    Коти люблять знущатися над людьми – чого правду таїти. Вони постійно влаштовують нам капості, шкоднічают. Деякі з незнання, але більшість на зло – такі у них котячьи завдання. Але люди повинні поблажливо ставитися до такої поведінки братів наших менших – адже ми розумніші і сильніше, а значить, повинні терпіти.

    Але якщо миритися з капостями котів у вас немає сил, значить, потрібно скинути пару, щоб чого доброго, не накинутися на котика в реальному житті.

    Як, запитаєте ви, скинути пару? Так з допомогою онлайн-ігор. Відмінна можливість вже є – ласкаво просимо в гру Fus Ro Nyan, де вам доведеться запускати кошеня на великі і тривалі дистанції.

    Гра, може і здається кровожерливої, але, по-перше, все відбувається не насправді, а, по-друге, ви хоч трохи помститеся вовняним бешкетникам. Головне, не здумайте повторювати всі ці дії в реальному житті. Ми ж не хочемо зашкодити нам братам меншим, незважаючи на те, що вони, в деякій мірі, буває, заслуговують кілька стусанів під хвіст. Але треба терпіти.

    Fus Ro Nyan – продовження серії ігор про нянь-кота, які вже встигли завоювати розташування у величезній аудиторії людей зі всього світу. Незважаючи на те, що коти виглядають дещо дивно, вони вже полюбилися геймерам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам