Гра Персидська кішка

    Ігри » Ігри кішки » Гра Персидська кішка
    Оцінка: 631 очок, Голосів: 158

    Опис Гри:

    Персидська кішка

    Приголомшливо прекрасна героїня гри Персидська кішка народилася, мабуть, тільки тому, щоб радувати своєю красою всіх оточуючих. Вона не тільки красива, але і вимоглива особа, як і всі представники цієї породи кішок. Живе наша персидська кішечка зі своїм господарем на останньому поверсі багатоповерхівки, а тому просто обожнює тікати вночі на дах будинку. Яскраві зірки, місяць, романтика - ось що подобається нашій героїні. Новина про настільки незвичайну сусідку швидко розлетілася і по сусідніх дахах будинків. Тому в грі Персидська кішка, до героїні приходить багато інших пухнастих персонажів, охочих подружиться з нею!

    Але всі ці довгі вірші, які читають для неї шанувальники, їй не дуже подобаються. Ось що наша персидська кішка любить по-справжньому, так це експерименти з іміджем! Стати ще більш красивою кицьою їй допоможеш саме ти. Використовуй палітру різноманітних кольорів і відтінків, щоб підкреслити привабливість кішечки за допомогою макіяжу. Можеш навіть змінювати їй відтінок шерсті! Наша героїня тільки «за», двома лапками. А як щодо татуажу? Хто сказав, що у кішок не буває татуювань? У таких сміливих і яскравих осіб як наша персидська кішка - ще й як бувають.

    Гра Персидська кішка підготувала ще один приємний сюрприз для юних стилістів. Ти не тільки можеш нафарбувати улюблену пухнасту кішечку, а також додати на її шерсть кілька чудових візерунків, але навіть можеш змінити їй вушка і носик! Фактично, ти можеш зробити їй вираз на мордочці, який сама захочеш! Так що варіантів для перетворення у цього звіра просто маса, використовуй кращі комбінації і тренуй свій смак і природний талант стиліста.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам